Ons team

Claudia Schaap-Visser
Na een opleiding tot receptioniste/telefoniste ben ik inmiddels ruim 30 jaar werkzaam als administratief medewerker waarbij ik werkzaam ben geweest bij verschillende bedrijven zoals een management- en boekingskantoor, een incassobureau en een export bedrijf voor boeken en kantoorbenodigdheden.

Inmiddels ben ik ruim 7 jaar werkzaam in de financiële sector waarin ik de adviseurs ondersteun en contacten onderhoud met de klant, banken en verzekeraars.

Een paar jaar geleden heb ik ook mijn WFT basis en Schade particulier behaald om zo iedereen nog uitgebreider van dienst te kunnen zijn.

Ik vind het leuk om klanten te begeleiden en ondersteunen en zo de aanvraag voor een hypotheek en/of een verzekering naar tevredenheid van de klant te kunnen afhandelen.

Meer lezen
Afspraak maken
Istvan Pinter
Na mijn studie aan de hoge hotelschool te hebben afgerond kwam ik er al snel achter dat ik in de financiële dienstverlening actief wilde zijn. Ik heb negen jaar bij de ABN AMRO bank gewerkt (Particulieren, Bijzonder Beheer en Bedrijven) en daarna nog enkele jaren bij een online leen/crowdfund platform. Bij de bank heb ik ondernemers mogen begeleiden bij de start van hun bedrijf, bij overnames en tijdens zwaar weer. Al jaren merk ik dat voor bedrijven nieuwe partijen een steeds grotere en belangrijkere rol zijn gaan spelen bij het verkrijgen van financiering. Het drijft mij om ondernemers te begeleiden in de zoektocht naar de beste financiering en om goed advies te kunnen geven.
Meer lezen
Afspraak maken
Jim Treffers
In 1999 ben ik begonnen bij Verhoef Assurantiën in het mooie Almere Haven. Hier heb ik mijn eerste stappen gezet binnen de financiële dienstensector. Via dit hypotheek en verzekeringskantoor heb ik ook ervaring opgedaan bij een tweetal andere assurantiekantoren (Adviesgroep Van der Roest & Clemens financieel advies) zowel in de binnen als in de buitendienst. Ik adviseerde hypotheken, krediet en zowel particuliere als zakelijke verzekering. Na deze periode ben ik via een detacheringsbureau bij ING terecht gekomen als Financial Risk Manager op de afdeling recovery en restructuring van de zakelijke kredieten. In deze periode heb ik veel ervaring opgedaan in het beheren van risico’s voor zowel de bank als ook voor de klanten. Daarnaast heb ik mijn HBO Bank- en Verzekeringswezen afgerond en mijn papier op het gebied van advisering van onder andere verzekeringen voor bedrijven en particulieren actueel gehouden. Mijn doel en werkwijze is om mijn klanten te voorzien van een goede deugdelijke risicoscan en de verzekeringsoplossingen, geheel onafhankelijk van welke verzekeraar dan ook, aan te dragen. Ik wil mijn klanten ontzorgen.
Meer lezen
Afspraak maken
Richard Treffers
Na mijn studie Bank & Verzekeringswezen ben ik werkzaam geweest bij een assurantiekantoor en bij de ING bank. In 2009 begonnen bij de ABN AMRO bank. Binnen de ABN AMRO bank heb ik gewerkt bij verschillende afdelingen waaronder: Particulieren, Recovery, Restructuring en Bedrijven. In 2018 heb ik een transfer gemaakt naar de Rabobank waar ik vervolgens als Accountmanager Bedrijven vooral lokale bedrijven (in Flevoland/Almere) heb kunnen adviseren. Na ruim 10 jaar in het bankwezen realiseerde ik dat ik meer in mijn kracht sta als onafhankelijk adviseur om zo het beste advies en de beste producten aan te kunnen bieden. Met Fin-Match opereren wij als onafhankelijk adviseur.
Meer lezen
Afspraak maken
Wim Bousie
Al ruim 40 jaar ben ik werkzaam binnen de financiële dienstverlening. Mijn specialiteit is het adviseren op het gebied van hypotheken. Bij Fortis Bank Nederland (later ABN AMRO bank) ben ik begonnen als hypotheekadviseur en later doorgegroeid naar de functie van kantoordirecteur. Binnen ABN AMRO bank was de functie van kantoordirecteur voornamelijk gericht op het aansturen van een team. Dat heeft me veel gebracht en inzichten gegeven. Wel begon ik het klantcontact en het geven van een passend advies te missen. In 2016 heb ik er voor gekozen mij weer volledig op het hypotheekadvies te richten en ben ik begonnen als financieel adviseur bij een onafhankelijk hypotheekkantoor. Mijn kennis en ervaring wil ik inzetten om ondernemers te voorzien van het beste advies op het gebied van woninghypotheken.
Meer lezen
Afspraak maken

Wat vinden klanten van Verzekering-Match

google

Fin-Match geeft duidelijk en helder advies. De samenwerking verliep erg prettig. Aanrader!

Connie V. 18 december 2022
google

Inmiddels alweer een jaar geleden succesvol gesteund door Fin-Match. Ten tijde van de aanloop naar de 2e Corona crises draaiden de banken plotsklaps de geldkranen dicht. Omdat ik een horecabedrijf had gekocht, zag ik mijzelf ineens geplaatst voor bijzondere uitdagingen. Maar ter elfde ure kwam ik in aanraking met Fin-Match en zij hebben binnen een week de complete financiering van Forrest hotel - restaurant de Tuinkamer onder gebracht bij een P.I. en ook nog eens met een hele nette rente. Niets dan lof voor deze jongens, die weten waar de juiste mensen zitten, want zonder hen, was ik "een roepende in de woestijn" gebleven. Istvan & Richard, alsnog dank voor al het geleverde!! Met vriendelijke en culinaire groet uit Ruurlo! Harald Brouwer

HJB 18 september 2021
google

Attent en professioneel!

Bas Faessen 6 januari 2022
google

Echt n fijn bedrijf die alle invalshoeken meeneemt in de lange weg die je meestal af moet leggen als ondernemer zijnde op zoek naar n hypotheek/ financiering. Zij weten met hun kennis bruggen te bouwen. Heel belangrijk om te weten als ondernemer dat je deze mannen kunt laten doen waar ze goed in zijn en jij als ondernemer kunt blijven doen wat jij goed in bent. A.Balfoort

A.j. Balfoort 11 januari 2022
google

Door de ervaring die de eigenaren hebben vanuit hun eerdere carrières konden ze me het financieringsproces bij banken en de daarbij horende risico's helder toelichten. Voor eerlijk en sterk advies kan ik iedereen Fin-Match aanraden.

Willem Megens 10 januari 2021
google

Al heel lang bezig geweest om een verhuur project te financieren. Het zag er naar uit dat het niet ging lukken. Tot Istvan Pinter van Finn-match een no cure no pay opdracht kreeg. Met veel geduld en vakmanschap, flexibiliteit en service wist hij toch de financiering rond te krijgen. Ik raad dit bedrijf iedereen aan.

DIJK tv 30 augustus 2021
google

Zeker een aanrader! Richard en Istvan zijn professionele en goed in hun werk. Fijn om mee samen te werken. En adviseren goed bij het verkrijgen van een financiering. Bedankt voor het helpen en het succesvol regelen van de financiering. Tot de volgende keer.

Albgym Almere 16 oktober 2023
google

Zeer volledig advies op basis van aangeleverde cijfers en ander relevante documenten

google

Perfecte samenwerking met Istvan en Richard op een ogenschijnlijk eenvoudig dossier, dat uiteindelijk niet zo eenvoudig bleek te zijn. Wel het gewenste eindresultaat gehaald. Aanrader !

Martijn Dinant 20 oktober 2023
google

Het team van Hypotheek-Match heeft ons heel goed geholpen met het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Voorafgaand van een intakegesprek werden diverse documenten opgevraagd waarna in het gesprek zelf alle stappen werden doorlopen. Er werd duidelijk met ons gecommuniceerd en het proces is heel snel en soepel verlopen. Aan het einde, het moment dat we mochten tekenen bij de notaris werd er bij ons een bos bloemen bezorgd door het team van Hypotheek-Match. Super attent! Al met al top service en zullen dit bedrijf zeker aanbevelen. Dank jullie wel team van Hypotheek-Match voor de goede zorgen!

Charydah Abbad 17 december 2023
google

Fin-Match heeft mijn organisatie geholpen met de herfinanciering waardoor ik kan investeren in de toekomst. De persoonlijke, maar toch profesionele aanpak spreekt mij zeer aan. Het uitgebreide netwerk van Fin-Match eigenaren Richard en Istvan komt de snelheid van het gehele proces ten goede. Voor de volgende financiering zal ik zeker weer bij Fin-Match aankloppen!

Edwin Sosef 30 augustus 2021
google

Betrouwbaar, betrokken en deskundig.

Martijn Kos 8 december 2022
google

Zeer volledig advies op basis van aangeleverde cijfers en ander relevante documenten

A Google User 29 juni 2020
google

Vanuit FlexMission zijn wij zeer tevreden over het contact en de service die geboden wordt. Bent u op zoek naar een partij die voor u door het vuur gaat? Dan is Fin-Match zeker aan te raden.

Flex Mission 7 december 2020
google

Kundige heren en erg fijne (korte) communucatie, echt een aanrader!

google

Betrouwbaar, meedenkend en proactief, zo omschrijf ik Fin-Match. Een absolute aanrader om mee samen te werken.

Andrew Taylor 8 december 2022
google

Onlangs de hulp ingeschakeld bij de heren van Fin-Match en ik moet zeggen dat dit een ontzettend prettige ervaring is geweest. Top geholpen, ze denken constant met je mee, wat een top bedrijf!

Milan 16 september 2021
google

Vriendelijke mensen met een goed inlevingsniveau, verstand van zaken en een grote kring met relaties. Ze kijken op meerdere manieren naar je vraag en overleggen met je over de voor jou beste oplossing. Ik ben zeer tevreden.

Pat Vos 31 mei 2021
google

Soms heb je een overname die niet standaard is en waar uitdagingen in zitten. Fin-match wilde die uitdaging wel aan gaan en heeft voor mij het onmogelijke mogelijk gemaakt. Dank je Richard en Istvan voor alle begeleiding en meedenken

google

Jongens weten echt waar ze het over hebben, zijn pragmatisch en oplossingsgericht. Ik heb al een aantal klanten aan hen doorverwezen, tot grote tevredenheid.

Willem Edens 8 december 2022
google

Wim is een topper en heeft me goed geholpen met het aanpassen van mijn hypotheek.

Rob Becker 22 oktober 2023
google

Ze hebben mij perfect geholpen met de financiering van mijn bedrijfsovername. Hierin gaat Istvan verder dan alleen het advies hierover maar steekt ook zijn nek uit om aanpalende zaken te borgen. Top!

Robert Loose 16 december 2022
google

De heren van Fin-Match weten hoe je een financiering voor elkaar krijgt. Kleine of grote bedrijven kunnen hier terecht. Toppers!

Jointlymedia Nederland 16 september 2021
google

Hier ben je geen nummertje en krijg je perfect advies op maat. Absoluut een aanrader!

Robin Willemse 8 december 2022
google

Super service en uiterst snel geregeld! Waar ik bij de bank geen financiering kon krijgen was het hier tegen degelijke voorwaarden zo geregeld.

Mitch Z 8 december 2022
©
2024 Verzekering-Match
Website door:
Jointly Heroes
envelopefile-emptyphone-handsetmap-markerarrow-up