Bedrijfsschadeverzekering

Een Bedrijfsschadeverzekering is als een levenslijn voor bedrijven. Het beschermt je financiën tegen onvoorziene gebeurtenissen die je bedrijfsvoering kunnen verstoren. In deze eenvoudige gids ontdek je waarom een Bedrijfsschadeverzekering van vitaal belang is, wat het precies dekt, en hoe Verzekering-Match je kan helpen bij het vinden van de juiste dekking voor jouw bedrijf.
Vergelijking van meerdere aanbieders
Een vast aanspreekpunt voor al je verzekeringen
Onafhankelijk en deskundig advies
De scherpste tarieven
Bel ons voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek op 036 20 79 988
Neem contact op

Waarom heeft jouw bedrijf een Bedrijfsschadeverzekering nodig?

Een Bedrijfsschadeverzekering is van essentieel belang omdat het je financiële stabiliteit beschermt in tijden van crisis. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is:

  1. Bescherming van inkomsten: Als je bedrijf door een onverwachte gebeurtenis zoals brand, overstroming, of een andere ramp niet kan draaien, kan een Bedrijfsschadeverzekering je helpen om inkomstenverlies te dekken.
  2. Kosten dekken: Het dekt de extra kosten die je moet maken om je bedrijf draaiende te houden, zoals tijdelijke huisvesting of het huren van apparatuur.
  3. Klantbehoud: Het helpt je om klanten te behouden en je bedrijf te laten voortbestaan, zelfs in moeilijke tijden.

Wat dekt een Bedrijfsschadeverzekering?

Een Bedrijfsschadeverzekering dekt doorgaans:

  • Verloren brutowinst: Het compenseert het verlies aan brutowinst dat je zou ervaren als gevolg van de bedrijfsonderbreking.
  • Vaste kosten: Het dekt vaste kosten zoals huur, salarissen en nutsvoorzieningen, zelfs als je bedrijf tijdelijk gesloten is.
  • Extra kosten: Het vergoedt de extra kosten die je moet maken om je bedrijf draaiende te houden tijdens de herstelperiode.

Hoe vind je de juiste Bedrijfsschadeverzekering met Verzekering-Match?

Het kiezen van de juiste Bedrijfsschadeverzekering voor je bedrijf kan eenvoudig zijn met onze hulp:

  1. Bepaal je behoeften: Bedenk wat voor bedrijf je hebt, welke risico's je loopt en hoe lang je bedrijf zou kunnen sluiten door een onverwachte gebeurtenis.
  2. Vergelijk opties: Gebruik Verzekering-Match om verschillende Bedrijfsschadeverzekeringen te vergelijken op basis van dekking, premies en voorwaarden.
  3. Selecteer de juiste Bedrijfsschadeverzekering: Kies de verzekering die het beste past bij jouw bedrijf en sluit de dekking af.
  4. Wees goed geïnformeerd: Begrijp de dekking en voorwaarden van je verzekering. Als je vragen hebt, staan wij klaar om ze te beantwoorden.

Bescherm je bedrijf met de juiste Bedrijfsschadeverzekering

Een Bedrijfsschadeverzekering biedt gemoedsrust en financiële bescherming voor jouw bedrijf in tijden van crisis. Verzekering-Match staat klaar om je te helpen de perfecte Bedrijfsschadeverzekering te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op en bescherm de toekomst van je bedrijf.

Wacht niet tot het te laat is. Met de juiste Bedrijfsschadeverzekering ben je voorbereid op onverwachte gebeurtenissen en kun je met vertrouwen je bedrijf voortzetten.

Bel ons op 036 52 40 291 of laat je naam en telefoonnummer achter, en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.


*----*

Wat vinden klanten van Verzekering-Match

google

De heren van Fin-Match weten hoe je een financiering voor elkaar krijgt. Kleine of grote bedrijven kunnen hier terecht. Toppers!

Jointlymedia Nederland 16 september 2021
google

Hier ben je geen nummertje en krijg je perfect advies op maat. Absoluut een aanrader!

Robin Willemse 8 december 2022
google

Door de ervaring die de eigenaren hebben vanuit hun eerdere carrières konden ze me het financieringsproces bij banken en de daarbij horende risico's helder toelichten. Voor eerlijk en sterk advies kan ik iedereen Fin-Match aanraden.

Willem Megens 10 januari 2021
google

Onlangs de hulp ingeschakeld bij de heren van Fin-Match en ik moet zeggen dat dit een ontzettend prettige ervaring is geweest. Top geholpen, ze denken constant met je mee, wat een top bedrijf!

Milan 16 september 2021
google

Wim is een topper en heeft me goed geholpen met het aanpassen van mijn hypotheek.

Rob Becker 22 oktober 2023
google

Attent en professioneel!

Bas Faessen 6 januari 2022
google

Betrouwbaar, betrokken en deskundig.

Martijn Kos 8 december 2022
google

Perfecte samenwerking met Istvan en Richard op een ogenschijnlijk eenvoudig dossier, dat uiteindelijk niet zo eenvoudig bleek te zijn. Wel het gewenste eindresultaat gehaald. Aanrader !

Martijn Dinant 20 oktober 2023
google

Inmiddels alweer een jaar geleden succesvol gesteund door Fin-Match. Ten tijde van de aanloop naar de 2e Corona crises draaiden de banken plotsklaps de geldkranen dicht. Omdat ik een horecabedrijf had gekocht, zag ik mijzelf ineens geplaatst voor bijzondere uitdagingen. Maar ter elfde ure kwam ik in aanraking met Fin-Match en zij hebben binnen een week de complete financiering van Forrest hotel - restaurant de Tuinkamer onder gebracht bij een P.I. en ook nog eens met een hele nette rente. Niets dan lof voor deze jongens, die weten waar de juiste mensen zitten, want zonder hen, was ik "een roepende in de woestijn" gebleven. Istvan & Richard, alsnog dank voor al het geleverde!! Met vriendelijke en culinaire groet uit Ruurlo! Harald Brouwer

HJB 18 september 2021
google

Vanuit FlexMission zijn wij zeer tevreden over het contact en de service die geboden wordt. Bent u op zoek naar een partij die voor u door het vuur gaat? Dan is Fin-Match zeker aan te raden.

Flex Mission 7 december 2020
google

Fin-Match heeft mijn organisatie geholpen met de herfinanciering waardoor ik kan investeren in de toekomst. De persoonlijke, maar toch profesionele aanpak spreekt mij zeer aan. Het uitgebreide netwerk van Fin-Match eigenaren Richard en Istvan komt de snelheid van het gehele proces ten goede. Voor de volgende financiering zal ik zeker weer bij Fin-Match aankloppen!

Edwin Sosef 30 augustus 2021
google

Zeer volledig advies op basis van aangeleverde cijfers en ander relevante documenten

A Google User 29 juni 2020
google

Zeer volledig advies op basis van aangeleverde cijfers en ander relevante documenten

google

Al heel lang bezig geweest om een verhuur project te financieren. Het zag er naar uit dat het niet ging lukken. Tot Istvan Pinter van Finn-match een no cure no pay opdracht kreeg. Met veel geduld en vakmanschap, flexibiliteit en service wist hij toch de financiering rond te krijgen. Ik raad dit bedrijf iedereen aan.

DIJK tv 30 augustus 2021
google

Betrouwbaar, meedenkend en proactief, zo omschrijf ik Fin-Match. Een absolute aanrader om mee samen te werken.

Andrew Taylor 8 december 2022
google

Jongens weten echt waar ze het over hebben, zijn pragmatisch en oplossingsgericht. Ik heb al een aantal klanten aan hen doorverwezen, tot grote tevredenheid.

Willem Edens 8 december 2022
google

Kundige heren en erg fijne (korte) communucatie, echt een aanrader!

google

Soms heb je een overname die niet standaard is en waar uitdagingen in zitten. Fin-match wilde die uitdaging wel aan gaan en heeft voor mij het onmogelijke mogelijk gemaakt. Dank je Richard en Istvan voor alle begeleiding en meedenken

google

Ze hebben mij perfect geholpen met de financiering van mijn bedrijfsovername. Hierin gaat Istvan verder dan alleen het advies hierover maar steekt ook zijn nek uit om aanpalende zaken te borgen. Top!

Robert Loose 16 december 2022
google

Echt n fijn bedrijf die alle invalshoeken meeneemt in de lange weg die je meestal af moet leggen als ondernemer zijnde op zoek naar n hypotheek/ financiering. Zij weten met hun kennis bruggen te bouwen. Heel belangrijk om te weten als ondernemer dat je deze mannen kunt laten doen waar ze goed in zijn en jij als ondernemer kunt blijven doen wat jij goed in bent. A.Balfoort

A.j. Balfoort 11 januari 2022
google

Super service en uiterst snel geregeld! Waar ik bij de bank geen financiering kon krijgen was het hier tegen degelijke voorwaarden zo geregeld.

Mitch Z 8 december 2022
google

Fin-Match geeft duidelijk en helder advies. De samenwerking verliep erg prettig. Aanrader!

Connie V. 18 december 2022
google

Het team van Hypotheek-Match heeft ons heel goed geholpen met het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Voorafgaand van een intakegesprek werden diverse documenten opgevraagd waarna in het gesprek zelf alle stappen werden doorlopen. Er werd duidelijk met ons gecommuniceerd en het proces is heel snel en soepel verlopen. Aan het einde, het moment dat we mochten tekenen bij de notaris werd er bij ons een bos bloemen bezorgd door het team van Hypotheek-Match. Super attent! Al met al top service en zullen dit bedrijf zeker aanbevelen. Dank jullie wel team van Hypotheek-Match voor de goede zorgen!

Charydah Abbad 17 december 2023
google

Vriendelijke mensen met een goed inlevingsniveau, verstand van zaken en een grote kring met relaties. Ze kijken op meerdere manieren naar je vraag en overleggen met je over de voor jou beste oplossing. Ik ben zeer tevreden.

Pat Vos 31 mei 2021
google

Zeker een aanrader! Richard en Istvan zijn professionele en goed in hun werk. Fijn om mee samen te werken. En adviseren goed bij het verkrijgen van een financiering. Bedankt voor het helpen en het succesvol regelen van de financiering. Tot de volgende keer.

Albgym Almere 16 oktober 2023
©
2024 Verzekering-Match
Website door:
Jointly Heroes
envelopefile-emptyphone-handsetmap-markerarrow-upcheckmark-circle